home  | sitemap  |  contact  

Speelnatuur per provincie

DIGGIE
Diggieweg 14
9960 Brakel
055/42.21.56

www.diggie.be

Diggie vzw is een paradijselijke groene plek, gelegen te Brakel, hartje Vlaamse Ardennen. Als jeugdwerkorganisatie ontvangen we jaarlijks veel kinderen tijdens onze kampen of via bezoekende scholen. Op de grote speelweide staan er verschillende natuurlijke speelaaleidingen waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten tussen de dieren. Hier worden nog kampen gebouwd met natuurlijke materialen en maken de kinderen zich nog lekker vuil. Even tot rust komen kan ook in onze gezellige belevingstuin met een wilgenhut of op een bankje onder de notenboom. Of gewoon samen met een geit in het gras een beetje liggen knuffelen… heerlijk toch!
Ook de natuur krijgt hier ruimte: inheemse beplanting met aandacht voor bij- en insektvriendelijke planten en wilde stukjes op de boerderij waar de natuur gewoon haar gang mag gaan.

Benieuwd? Wil je ons eens bezoeken? Dat kan op een Open Poort dag. Op onze website vind je de datum van de eerstvolgende Open Poort. Het jaarlijkse Diggiefeest eind augustus is een aanrader om de zomervakantie af te sluiten! Of ben je nog op zoek naar een leuk kamp? Surf dan snel naar de website of stuur een mail. 


« terug naar het overzicht met speelnatuur

| |